REKLAMI GEÇ

Koro söyledi Subaşıoğlu eşlik etti

Koro söyledi Subaşıoğlu eşlik etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaretinde okul korosunun seslendirdiği şarkıları keyifle dinlerken, zaman zaman öğrencilere eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2015 Cumartesi, 11:27

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ziyaret ederek, okul yöneticileri ve öğrenciler ile kahvaltıda bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Subaşıoğlu, onların isteklerini de dinledi.

KONSER SÜRPRİZİ
Kahvaltı sonrası okulun sahne sanatları faaliyetlerinde kullanılan bölümüne davet edilen Subaşıoğlu, bir sürprizle karşılaştı. Sahne alan müzik bölümü öğrencileri, şarkı ve türküler seslendirdi. Hayli keyiflenen Başkan Subaşıoğlu, zaman zaman müziğin ritmine uyarak koroya eşlik edip şarkılar söyledi.

Öğrencilere teşekkür eden Subaşıoğlu, “Önce güzel bir kahvaltıda bir araya geldik. Ardından da bize muhteşem bir müzik ziyafeti çektiler. En güzel şarkıları bugün bizler için söylediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen’ de ziyaretlerinden dolayı Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu