REKLAMI GEÇ

Mahallelinin korkulu rüyası yıkıldı

Mahallelinin korkulu rüyası yıkıldı

İlbade Mahallesi’nde madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk bir ev vatandaşların şikayeti üzerine Merkezefendi Belediyesi tarafından yıkıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 15:02

İlbade Mahallesi’nde uyuşturucu madde kullanıcılarının mesken edindikleri terk edilmiş ev, mahalle halkının korkulu rüyası haline gelmişti. Vatandaşların şikayetleri üzerine Merkezefendi Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Yıkım ekipleri kısa sürede mahalle halkının huzur ve güvenliğini tehdit eden madde bağımlılarının mekanı haline gelen evi yerle bir etti.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya ve ilçe estetiğini korumaya yönelik olarak yürüttüğümüz bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.

İlbade Mahallesi sakinleri de, “Can güvenliğimiz yoktu. Geceleri dışarıya çıkamıyorduk. Çocuklarımızı gündüz bile sokağa çıkarmakta tedirgin oluyorduk. Bu binanın yıkılması ile rahat bir nefes aldık. Yıkılma talebinin olduğunu öğrenir öğrenmez olaya müdahale eden başta Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorumlar

KASA   -  Bağlantı 28 Ocak 2015, 14:43

Gelsinler sanayiye can ı gönülden kaytarmadan usta oluncaya kadar çalışsınlar iş verelim meslek sahibi yapalım.İşini güzel yapan kişi doğru yolu bulur.

asa   -  Bağlantı 27 Ocak 2015, 15:28

Evi yıktınız sorun halledildi aferin.Sorun sosyolojik.Gençler yalnız,gençler çaresiz,gençler işsiz ve bunalımda.Evi yıkınca gençlerin madde bağımlılığı sorunu çözüme kavuşmuyor.Orası olmazsa başka yer bulurlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu