REKLAMI GEÇ

Merkezefedi’den Beyağaç’a kardeşlik köprüsü

Merkezefedi’den Beyağaç’a kardeşlik köprüsü

Merkezefendi Belediyesi, ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında şehrin birçok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları, şehrin dört bir tarafında öğrenim gören çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez, Beyağaç Anaokulu öğrencileri sevindirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 11:37

‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında Merkezefendi ilçesi sınırları içinde toplanan oyuncak ve kitapları öğrencilere hediye eden Merkezefendi Belediyesi, bu kez Beyağaç’a gitti.

merkezefendi-beyagac-3

KYK Harezmi Kız Yurdu Müdürü Özgül Gül ve öğrencileri kendi imkanları ile topladıkları hediyelerin yanında, Merkezefendi Belediyesi’nin hediyelerini Beyağaç’ta bulunan ana okuluna ulaştırdılar. Hediyelerini alan miniklerin mutlulukları görülmeye değerdi.

merkezefendi-beyagac-1

23 BİN KİTAP, 5 BİN 500 OYUNCAK TOPLANDI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak dostluk ve kardeşlik köprüsü kurmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, ”Yaşam Paylaştıkça Güzel Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl Merkezefendi’nin önemli bölgelerine 7 kitap ve oyuncak kumbarası yerleştirdik. Bu kumbaralarımız aracılığıyla 23 bin kitap, 5 bin 500 de oyuncak topladık. İsteseydik belediyemiz bütçesiyle kitap ve oyuncak alırdık. Biz küçük yaşlardan itibaren paylaşmanın güzelliğini yaşatmak için bu projeyi hayata geçirdik. Elde ettiğimiz oyuncak ve kitapları gerek direk olarak biz. Gerekse diğer kurumlarla işbirliği yaparak köy okullarına teslim ediyoruz” dedi.

merkezefendi-beyagac-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu