REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi mobil uygulaması yayında

Merkezefendi Belediyesi mobil uygulaması yayında

Merkezefendi Belediyesi’nin mobil uygulaması yayın hayatına başladı. Uygulama, mobil telefonlara Play Store ve Apple Store’den ücretsiz olarak indirilerek kullanılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 11:59

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmayı hedefleyen Merkezefendi Belediyesi, yeni bir uygulamayı daha kullanıma sundu. Merkezefendi Belediyesi’nin mobil uygulaması yayın hayatına başladı. Merkezefendi Belediyesi mobil uygulaması akıllı telefonlara Play Store ve Apple Store’den ücretsiz olarak indirilerek kullanılabilecek.

UYGULAMADA NELER VAR?
Artık Merkezefendililer akıllı telefonlarına indirdikleri mobil uygulama ile haberlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek. İlçe halkı, internet üzerinden sağlanan e-imar, e-vergi, e-ruhsat gibi hizmetleri de alabilecek. Mobil uygulamada bulunan ‘çek-gönder’ özelliği ile de Merkezefendililer, gördükleri sorunları fotoğraflayıp belediyeyegönderebilecek.

“TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Hatırlanacağı üzere mobil uygulamadan meclis toplantımızı canlı yayınla hemşerilerimize aktarmıştık. Bugün de yeni bir mobil uygulamamızı hayata geçirdik. Merkezefendi Belediyesi’nin internet hizmetlerine artık vatandaşlarımız akıllı telefonlarından ve tablet bilgisayarlarından ulaşabilecek. Uygulamamızda e-imar, e-vergi, e-ruhsat gibi önemli hizmetler yer alıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu