REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Belediyesi’nden Bursa ve Çanakkale gezisi

Merkezefendi Belediyesi’nden Bursa ve Çanakkale gezisi

Merkezezefendi İlçesi sınırları içinde yaşayan 50 yaş ve üzeri vatandaşları Bursa ve Çanakkale gezisine götürmeye hazırlanan Merkezefendi Belediyesi, başvuruları almaya başladı. Belediyeye bizzat yapılacak olan başvurular 15 Mayıs tarihine kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 12:09

Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü Bursa-Çanakkale gezisi düzenleyerek 50 yaş üzeri vatandaşlara gezi imkanı sunuyor. 1 gece konaklamalı 2 gün olacak olan gezi için başvurular başladı. Merkezefendi Belediyesi Halkla İlişkiler Bürosu Beyaz Masa’ya yapılacak olan başvurular için 50 yaş ve üzeri olma, Merkezefendi sınırları içinde ikamet etme şartı aranıyor.

“MERKEZEFENDİLİLERİ TARİHLE BULUŞTURACAĞIZ”
Tarihi yerlerin, eserlerin ve Türk kültürüne damgasını vurmuş değerli şahsiyetlerin tanınması ve gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğinin bilincinde olarak bu gezilere önem verdiklerini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ülkemizin tarihi ve kültürel öneme sahip şehirlerine seyahat imkânı olmayan vatandaşımıza, atalarımızın tarih yazdığı yerleri ve ülkemizin önemli kültür merkezlerini görme imkanı sağlıyoruz. Bu kapsamda ‘Osmanlıyı Kuran Şehir’ olarak tanımlanan Bursa’ya, müthiş bir kahramanlık destanı yazılan Çanakkale’ye geziler düzenleyerek Merkezefendilileri tarihle buluşturacağız” dedi.

Yorumlar

Cabbar   -  Bağlantı 23 Nisan 2015, 21:06

Allah rızası için yapılan işleri seçime dökmeyin. (ALLAH’ın dediği olur.

hakan   -  Bağlantı 18 Nisan 2015, 21:08

önce yoldaki çukurları kapat sn.subaşıoğlu…seçim önü şov kokan hareketler bunlar.artık bu numaraları vatandaş yemiyor.değil çanakkaleye uzaya da götürsen vatandaşları aldığınız oyu göreceğiz 8 haziran günü.bu düşüşün çoğu da sizin yüzünüzden olacak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu