REKLAMI GEÇ

Merkezefendi Kaymakamı’ndan talimat

Merkezefendi Kaymakamı’ndan talimat

Merkezefendi İdare Şube Başkanları Toplantısı’nda konuşan Kaymakam Şükrü Görücü, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurları uyararak, daha güler yüzlü ve hizmet odaklı çalışmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2016 Pazar, 12:02

Merkezefendi İlçesi İdare Şube Başkanları Toplantısı, Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve kamu kurum müdürleri ve muhtarlar toplantıya katıldı. Toplantıda 2015 yılının değerlendirmesi yapılırken; 2016 yılından beklentiler konuşuldu.

denizli-merkezefendi-kaymakami-memurlara-guler-yuzlu-olun-ic-1

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTIK
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2015 yılının koordineli bir şekilde tamamlandığını söyledi. Yeni kurulan belediye olmasına rağmen belediyelerinin önemli projelere imza attığını söyleyen Subaşıoğlu, “2016 yılında da aynı koordinasyon ve uyumla daha başarılı işlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Her gelen yılın bir öncesinden daha iyi ve verimli geçeceğine inanıyorum. İnsan hizmet odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

denizli-merkezefendi-kaymakami-memurlara-guler-yuzlu-olun-ic

MEMURLARA TALİMAT
Kaymakam Şükrü Görücü de, özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara seslendi, güler yüzlü ve hizmet odaklı çalışmalarını istedi.

Görücü, “2015 yılında yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen başarılı işlere imza attık. 2016 yılının her açıdan daha iyi geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile daire müdürleri, muhtarların dilek ve temennilerini dinleyerek not aldılar.

Protokol üyeleri sorunların en kısa süre içinde çözüleceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu