REKLAMI GEÇ

Merkezefendi müziğini buldu

Merkezefendi müziğini buldu

Merkezefendi Belediyesi ile Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nin ortaklaşa yürüttüğü ‘Merkezefendi Müziğini Arıyor’ projesi sonuçlandı. İnternette halk oylamasına sunulan 3 müzikten biri Merkezefendi’nin müziği olarak belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2016 Cumartesi, 13:05

Merkezefendi Belediyesi, kurumsal kimliğine katkı sağlayacak çalışmayı Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdi. ‘Merkezefendi Müziğini Arıyor’ ismiyle başlayan ve yaklaşık 3 ay süren çalışma sonucunda öğretmenler ve öğrenciler 10 müzik hazırladı. Uzmanlardan oluşan bir komisyon tarafından tüm müzikler dinlenerek seçim yapıldı. Değerlendirme sonunda 10 müzikten 3’ü halk oylamasına sunuldu. Merkezefendi Belediyesi’nin resmi internet sayfasından yaklaşık 1 ay boyunca halk oylamasına sunulan yarışmada birinci belli oldu.

merezefendi-muzigini-buldu-1

BİRİNCİLER ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN ALDI
Keman öğretmeni Kemal Kocamanoğlu ile 12. sınıf öğrencileri Ezgi Yalçın ve Gülnaz Ona’nın hazırladığı ‘Selen’ isimli parça halk oylamasıyla birinci seçildi. Yarışmada ‘Günebakan’ isimli parça ikinci, ‘Karma’ isimli parça ise üçüncü oldu.

merezefendi-muzigini-buldu-2

Öğretmenler ve öğrenciler, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, birinci olan ekibe ödüllerini verdi. Subaşıoğlu, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Merkezefendi’nin kurumsal kimliğine katkı sağladı. Artık tüm programlarımızda öğrencilerimizin oluşturduğu bu müzik olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu