REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de kitap ve oyuncak kumbaraları

Merkezefendi’de kitap ve oyuncak kumbaraları

Merkezefendi Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yeni bir çalışama başlatarak, ilçenin farklı bölgelerine kitap ve oyuncak kumbaraları koydu. Buralara bırakılacak kitap ve oyuncaklar, belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2015 Salı, 10:31

Merkezefendi Belediyesi, paylaşım duygusunu güçlendirmek amacıyla ana caddelere kitap ve kumbaralar yerleştirdi. Kumbaraların bir bölümü kitap, bir bölümü de oyuncaklar bırakılacak şekilde dizayn edildi. Bu kumbaralara bırakılacak kitaplar ile oyuncaklar, belediye tarafından toplanıp ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Projenin paylaşma kültürünü yaygınlaştırma gibi önemli bir amacı olduğunu ifade eden Merkezefendi Belediye Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Vatandaşlarımızın kullanmadığı kitapları ve oyuncakları bu kumbaralarda toplayacağız. Toplanan oyuncak ve kitapları imkanları daha sınırlı olan öğrencilerimize ulaştıracağız. Böylece toplumda paylaşma kültürünü yaygınlaştırmış olacağız” dedi.

Olandan alıp olmayana ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Subaşıoğlu, “Bu proje ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz. Halkımızın kumbaralara atacağı her oyuncak, her kitap başka çocuklara sevinç ve umut olacaktır. Paylaşmanın mutluluk verdiğini unutmayarak, vatandaşlarımızdan bu kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket etmeye bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Yeliz   -  Bağlantı 17 Şubat 2015, 11:17

Merkezefendi belediyesini tebrik ediyorum. Pamukkale belediyesinde de bu projenin bir parçası olması gerektiğini düşünüyorum.Semtlerde mesela (Bağbaşı gibi) belirli yerlere konması halinde daha çok kitap ve oyuncak sirkülasyonu sağlanabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu