REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de sert muhalefet dönemi başlıyor

Merkezefendi’de sert muhalefet dönemi başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Meclis Grubu, düzenlediği basın toplantısında 1 yılı değerlendirdi. Mecliste bir yıl grup başkan vekilliği görevini yürüten Ahmet Fuat Özkan, CHP’ye yakışır pozitif muhalefet sergilediklerini ancak ayrıcalık yaratan, kişiye özel uygulamaların ise karşısında olduklarını belirtti. Yeni dönemde Grup Başkan Vekilliği görevini üstlenen Ali Şaşmaz ise, CHP grubu olarak ikinci yılda daha sert muhalefet yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 13:03

Merkezefendi Belediye Meclisi CHP Grubu, Şiir Otel’de düzenledikleri toplantıda, meclisin 1 yıllık çalışmasını değerlendirdi. CHP’nin Merkezefendi Belediye Meclisi’nde 12 üye ile temsil edildiğini belirten Grup Başkan Vekili Ahmet Fuat Özkan, “Bir yıl içinde Merkezefendi ilçesinde yaşayan hemşehrilerimizin yaşamını kolaylaştırmaya yönelik her türlü alt yapı ve sosyal hizmet kararlarını destekledik, olumlu oy verdik. Yeni kurulan belediyemizin kurumsal kimlik kazanmasında, yeni araç-gereçlerle donatılmasında önemli kararlara imza attık. Çünkü yerel yönetim demek kentte oturan insanlara doğrudan hizmettir. Bu anlamda muhalefette olmak hizmet yarışında birlikte hareket etmemize engel değildir” dedi.

“AYRIMCILIĞA GEÇİT YOK”
CHP grubu olarak pozitif muhalefet anlayışı ile hareket ettiklerini söyleyen Özkan, imar planı değişikliklerinde eşit olmayan, ayrımcılık yaratan, kişiye özel uygulamalara da karşı çıktıklarını söyledi. Özkan, Göveçlik İplik Farikası ile Denizlispor Kulübü Koleji’nin yerlerinin satılmasında da aynı gerekçelerle ret oyu verdiklerini hatırlattı.

“DAHA SERT MUHALEFET YAPACAĞIZ”
Grup Başkan vekilliğini Ahmet Fuat Özkan’dan devralan Ali Şaşmaz ise, Merkezefendi Belediyesi’nin yeni kurulmuş bir belediye olması nedeniyle, acemi dönemini atlatması için pozitif muhalefet yaptıklarını belirterek, yeni dönemde sert bir muhalefet yapacaklarını söyledi. Şaşmaz, “Karşımızda, 100 milyonluk bütçe yapıp yalnızca 16 milyon lira harcayan acemi, deneyimsiz bir belediye yönetimi var. Bu nedenle bazı çalışmalarda daha anlayışlı davrandık. Ancak 2. yıl büyük yatırımların olacağı ve harcamaların artacağı bir yıl olacak. O nedenle daha sert muhalefet yapabiliriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu