REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den hobi bahçesi

Merkezefendi’den hobi bahçesi

Şehrin gürültü ve kalabalığından bunalan vatandaşlar için Merkezefendi Belediyesi tarafından Hobi Bahçesi Projesi hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 15:26

Şehrin kalabalığından bunalan vatandaşlar, Hobi Bahçesi Projesi sayesinde aileleri ile birlikte bu bahçelerde sebze yetiştirerek, stres atacaklar. 12 bin metrekare alan üzerinde düşünülen Hobi Bahçesi Projesi ile ilgili tüm altyapıların hazırlandığı ve 101 adet parselin oluşturulacağı belirtildi.

Bahçelerde, vatandaşların sebze ve meyve yetiştiriciliği yapabilecekleri, özellikle şehirde doğup-büyüyen çocukların doğal ortamı tanıyıp, yaşamaları bakımından önemli olan projenin, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Projenin en kısa süre içinde tamamlanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, projenin Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçeceğini söyledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Apartman mimarisinin yaygın olmadığı dönemlerde hemen hemen her evin vazgeçilmezi olan bahçe kültüründen yaşam koşullarımız gereği gün geçtikçe uzaklaşıyoruz. Stresten uzak olmak, doğaya olan özlemini gidermek, kendi sebze meyvesini sağlıklı bir ortamda yetiştirmek ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmek isteyen emekliler, apartman dairelerinde oturup bahçe özlemi çekenler için yola çıktığımız Hobi bahçelerini en kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu