REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’den planörlü tanıtım

Merkezefendi’den planörlü tanıtım

Merkezefendi Belediyesi tarafından pazar günü gerçekleştirilecek “Merkezefendi baharda yürüyor” etkinliğinin hazırlıkları sürüyor. Denizlilileri yürüyüşe davet etmek için tüm imkanları kullanan Merkezefendi Belediyesi, bu kez de microlight (motorlu planör) ile tanıtım yaptı. Davet yazısı taşıyan planör gün boyu Denizli semalarındaydı. Havadan tanıtım organizasyonu ve yürüyüş, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci tarafından eleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 15:38

Merkezefendi Belediyesi tarafından 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ etkinliğinin hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediyesi Denizlilileri büyük yürüyüşe davet etmek için ilginç yollar kullanıyor.

merkezefendi-planor-ic

Geçtiğimiz günlerde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyeye ait çöp kamyonuna binerek vatandaşları yürüyüşe davet etmişti. Tanıtım için farklı bir yöntem daha kullanan Merkezefendi Belediyesi ‘Merkezefendi Baharda Yürüyor’ pankartlı taşıyan planör ile gün boyu tanıtım yaptı.

Genel Kurmay Başkanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden alınan özel izinle Merkezefendi için yükselen microlight vatandaşları yürüyüşe davet etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, pazar günü gerçekleştirilecek yürüyüşe özel önem verdiklerini belirterek, “Sağlıklı bir yaşam için kurumsal bir kimlik kazandırmak istediğimiz yürüyüşün hazırlıkları devam ediyor. Yürüyüş gününe kadar küçük uçağımız da Denizlili hemşerilerimizi davet edecek” diye konuştu.

DEMİRCİ: HALKIN PARASI HAVADA UÇUYOR
Merkezefendi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği havadan tanıtım organizasyonuna CHP’den eleştiri geldi. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Şehitlerimizin acıları üzerinden bahaneler üretilerek ulusal bayramların kutlanmasına engeller koyan zihniyetin belediyesi, bir gün sonra acılarını nasıl unutarak şenlikler düzenleyebilmektedir?” diye sordu.

Etkinliğin duyurusunu halkın ödediği vergilerle, su paralarıyla gökyüzünde kuyruğuna bağladığı afişle planör uçurarak yaptıklarını belirten Demirci, “Eğer belediyenin imkanları, bütçesi bu kadar büyükse, halkımızdan alınan hizmet bedellerinin niçin bu kadar yüksek olduğunu sormak da bizim hakkımızdır” dedi.

Yorumlar

demokrat   -  Bağlantı 22 Nisan 2016, 23:20

evet ben de soruyorum bu uçağın bir saatteki maliyeti belediyeye ne kadardır acaba?siz değerli basın mensupları lüutfen başkan subaşına bu soruyu sorabilirmi?bu yürüyüşten sonra eee ne olacak,topluma ne faydası var.kalabalık toplayıp reklamdan başka

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu