REKLAMI GEÇ

Mezarlıkta kepçeyle kaçak kazı yapan 9 zanlı tutuklandı

Mezarlıkta kepçeyle kaçak kazı yapan 9 zanlı tutuklandı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, izinsiz kazı yaptıkları iddiasıyla aralarında bir polisin de bulunduğu 9 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2018 Cuma, 15:51

DENİZLİ (AA)
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerinin, Çakmak Mahallesi Mezarlığı’nda iş makinesiyle izinsiz kazı yaptığı iddiasıyla gözaltına aldığı polis memuru K.K. ile E.A, F.Ş, O.S, A.A, O.U, E.A, Ü.A. ve A.K’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece “izinsiz kazı yapmak”, “gasp ve darp” iddiasıyla tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğüne damacana su hizmeti sağladığı öğrenilen E.A’nın evindeki aramada polis yeleği ve şapkası ile kelepçe, diğer zanlıların ikametlerindeki ise ikişer tüfek ve tabanca ele geçirildi.

E.A’nın evindeki malzemeleri, KOM şubesinde görevliyken FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan N.S’nin kendisine verdiğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan, iş makinesi operatörü O.A’nın izinsiz kazı yapmaktan vazgeçmesi üzerine diğer zanlılarca darp ve gasbedildiği belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çakmak Mahallesi Mezarlığı’nda iş makinesiyle izinsiz kazı yapan 9 kişiyi dün gözaltına almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu