REKLAMI GEÇ

Yüksel,Subaşıoğlu’nu ziyaret etti

Yüksel,Subaşıoğlu’nu ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu  ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2014 Cumartesi, 10:00

Milletvekili Mehmet Yüksel’i Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç ve Yusuf Görgüç karşıladı.

Başkan Subaşıoğlu, Milletvekili Yüksel’e Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Subaşıoğl, “Belediyemizin kuruluş aşamasını hızla tamamlayıp, kurumsallaşma yönünde önemli bir mesafe kat ettik. Millet odaklı hizmet çalışmalarımızı sürdürmenin çabası ile her bir mahallelerimizde yapmayı planladığımız hedeflerimize ilişkin adımlarımızı atıyoruz” dedi.

Milletvekili Yüksel ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Belediyelerimiz milletimize hizmetlerin sunulduğu makamlardır.Belediyelerimiz vatandaşlarımızın kolay ulaşabildiği, derdini anlatabildiği ve çözüm bulabildiği önemli kurumlarımızdır. Bu manada Merkezefendi Belediyesi’nin kurumsallaşıyor olmasını görmek, bizleri sevindiriyor. Öyle ki AK Parti belediyecilik anlayışı farklı bir ilkeyi bünyesinde barındırmaktadır. Denizli Belediyemizin 2004 yılından bu yana ortaya koyduğu hizmet anlayışı şehrimizin, dört bir yanını her alanda modern bir görünüme kavuşturdu. Ege bölgesinde örnek belediyecilik anlayışıyla, parklar, yollar, alt ve üst yapı başta olmak üzere şehrimizin vitrini güçlendirildi. İnanıyor ve güveniyorum ki inşallah Merkezefendi Belediyemizde bundan sonra ki süreçte daha da başarılı projelere imza atarak, bölgesinde modern bir kent inşasının devamını sağlayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu