REKLAMI GEÇ

O bina yıkıldı

O bina yıkıldı

Bayramyeri’nde, bir unlu mamül imalatı yapan işyerinin bodrum katında tüpten sızan gazın sıkışması sonucu 1’i anne karnında bebek 3 kişinin ölümüne, 36 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamanın olduğu bina yıkıldı. Yandaki binanın da yıkımına başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 16:00

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Bayramyeri Meydanı’nda bulunan ‘Elit Unlu Mamülleri’ isimli işyerinde geçen 11 Temmuz’da sabahı, bodrum katında LGP tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Çevredeki işyerlerine de büyük zarar veren patlamada, 30 yaşındaki Ayfer Yıldırım ve 8 aylık hamile 32 yaşındaki Didem Fazlı ile karnındaki bebeği öldü, 36 kişi yaralandı.

Patlamanın olduğu sokak ise, savaş alanına döndü. Binada inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, patlama nedeniyle kolonlarında büyük hasan oluşan 6 katlı bina ile bitişiğindeki kısmen hasar gören 6 katlı bina için yıkım kararı verdi. Bunun üzerine patlama olan Mehmet Akkaya’ya ait bina boşaltıldı ve önceki gün tamamen yıkıldı. Molozların kaldırılmasına devam ediliyor.

Patlama sırasında kısmen hasar gören avukat Haluk Değirmenci’ye ait diğer bina da kentsel dönüşüm kapsamına alınarak yıkımına başlandı. Binaların yıkım işini yapan Mehmet Yılmaz, patlamanın izlerinin silindiği belirterek, “Patlamanın olduğu binanın çatısına küçük iş makinesi çıkartarak önce üst katları, daha sonra alt katları tamamen yıktık. Diğer binanın da aynı şekilde yıkımını yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu