REKLAMI GEÇ

Öğrencilere bloknot dağıttı

Öğrencilere bloknot dağıttı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eğitim-öğretim yılının ilk gününde Musa Kazım Manasır İlkokulu ve Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere, üzerinde resimlerinin bulunduğu bloknotlar dağıttı. Subaşıoğlu, hedef kitlesini küçülterek siyasette uzun vadeli planları olduğunu da göstermiş oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 17:49

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcında kendisinin de mezun olduğu Musa Kazım Manasır İlkokulu’nun açılış törenine katıldı.

Burada öğrencilere seslenen Başkan Subaşıoğlu, “Ben de sizin gibi bu okulun öğrencisiydim. Bu nedenle benim için ayrı bir önemi var. Okulumuzun çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının yapımını üstlendik. Elimizden geldiğince okulumuza destek vermeye çalışıyoruz. En kısa zamanda da diğer eksikliklerimiz de tamamlanacaktır. Siz değerli öğrencilerimiz de öğretmenlerinizin önderliğinde başarılı bireyler olacaksınız. Kendinize hedefler belirleyin ve belirlediğiniz hedefleriniz doğrultusunda çalışın. Bu eğitim-öğretim yılını çok iyi değerlendireceğinize inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Halil Ertan, Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na Musa Kazım Manasır İlkokulu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ic

Başkan Subaşıoğlu, yeni eğitim-öğretim yılı hediyesi olarak öğrencilere üzerinde fotoğrafının bulunduğu bloknot hediye etti. Subaşıoğlu, Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret ederek, burada da öğrencilere bloknot hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu