REKLAMI GEÇ

ÖNCE İMZA SONRA MEYVE

ÖNCE İMZA SONRA MEYVE

Merkezefendi Belediyesi, “Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında” projesi kapsamında, Gazi Bulvarı’nda “Günde Yarım Saat Yürümeye Söz Ver, Meyve Paketi Senin” etkinliği gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, vatandaşlardan önce yürüyeceklerine dair söz aldı, sonra meyve paketini verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Mart 2015 Salı, 15:34

Merkezefendi Belediyesi’nin hazırladığı ve GEKA, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen “Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında” projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor.

denizli-merkezefendi-belediyesi-obezite-yuruyus-meyve-etkinlik-ic
Obozite konusunda farkındalık yaratmak, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konunda vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla Gazi Bulvarı’nda meyve pakete dağıtan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, insanların refah düzeyi arttıkça hareketsizleştiğini belirtti.

Subaşıoğlu, “2002 yılında kişi başına düşen milli gelir 3 bin lira iken bugün 11 bin liraya yükseldi. İnsanların refah düzeyi yükseldikçe hareketsizleşiyor. Ve çağımızın en önemli sağlık sorunu olan obeziteye karşı mücadele başlattık ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla proje geliştirdik. GEKA tarafından desteklenen tek sosyal sorumluluk projesi, ‘Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında’ projesini hayata geçirdik” dedi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-obezite-yuruyus-meyve-etkinlik-ic-2
ÖNCE İMZA SONRA MEYVE PAKETİ
Gazi Bulvarı’nda, içerisinde elma, portakal, çerez ve muz gibi meyvelerin bulunduğu bin 500 meyve paketi dağıtan Merkezefendi Belediyesi, önce vatandaşlardan imza aldı. Günde bir saat yürüyeceklerine dair söz verip imza atan vatandaşlara, sonra meyve paketi verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, meyve paketlerini kendisi dağıttı.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 10 Mart 2015, 22:58

doğru söylemiş subaşı.refah yükseldikçe insanlar hareketsizleşiyor.örneğin seçilmeden önce kendisi yaya olarak esnafları geziyordu.sonra bir emaneten kiralık citroen binmeye başladı.şimdi de resmi plakalı bmw almış.kendisi neden yürümüyor acaba?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu