REKLAMI GEÇ

Örnek projeye bakan teşekkürü

Örnek projeye bakan teşekkürü

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti, kamu hastanelerinde doğum yapan annelere doğum çantası hediye edilmesi projesini anlattı. Subaşıoğlu’nun projesi Bakan Ramazanoğlu’ndan tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2015 Pazartesi, 11:18

Örnek bir çalışmaya imza atan Merkezefendi Belediyesi, yeni doğan bebeklerin daha sağlıklı yetişebilmeleri için anne ve anne adaylarının alacağı eğitimle ilgili her türlü ihtiyacı karşılamaya başladı. Merkezefendi Belediyesi proje kapsamında devlet hastanelerinde doğum yapan annelere, doğum çantası hediye ediyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Subaşıoğlu ziyaretinde Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projesi olan annelere doğum çantası hediyesini Bakan Ramazanoğlu’na sundu. Subaşıoğlu’nun projesi Bakan Ramazanoğlu’ndan tam not aldı. Bakan Dr. Ramazanoğlu, projeyle ilgili Merkezefendi Belediyesi’nin doğru bir çalışma yaptığını ifade ederek, Başkan Subaşıoğlu’nu kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu