REKLAMI GEÇ

Özel Çocuklardan Özel Davet

Özel Çocuklardan Özel Davet

Otistik çocuklar, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla zyaret ettikleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu kortej yürüyüşüne davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 15:20

Bahçelievler Çamlık Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi ile öğrencilerden Muhammet Muslu ve İlknur Gezgin Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretçiler ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık’ günü nedeniyle Başkan Subaşıoğlu’nu kortej yürüyüşüne davet ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhammet Subaşıoğlu misafirlerinin isteklerini de dinledi. Başkan Subaşıoğlu engelli bireylerin her zaman destekçisi olduklarını kaydederek, “Belediyeler yol, su, altyapı gibi hizmetlerin yanında sosyalliğe de önem vermelidir.Hepimiz birer engelli adayıyız. Bulunduğumuz makam itibariyle bizler de engelli vatandaşlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz sosyal belediyecilik anlayışımızla toplumun tüm kesimleriyle birlikteliğimizi sürdüreceğiz. Özel çocuklarımızın ziyareti bizleri fazlasıyla memnun etti. Onların 2 Nisan’daki etkinliklerine katılarak yanlarında olacağız. Bu vesileyle onların bu özel gününü kutluyorum” dedi.

Okul Aile Birliği yönetimi de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu