REKLAMI GEÇ

Servergazi ve Gerzele’de ot temizliği

Servergazi ve Gerzele’de ot temizliği

Merkezefendi Belediyesi ekipleri Servergazi ve Gerzele’yi otlardan kurtardı. İş makineleri ile gerçekleştirilen temizlik çalışması diğer mahallelerde de devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2016 Cumartesi, 15:08

Merkezefendi Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ortaklaşa çalışma yürüterek Servergazi ve Gerzele’de bulunan boş arazilerdeki kötü görünüme alt-üst yöntemiyle son verdi.

merkezefendi-ot-temizligi-1

Boş arazilere iş makinalarıyla giren ekipler, arazilerde oluşan otları ve buna bağlı üreyen zararlıları yok etti. Amaçlarının güzel görünümü sağlayarak, olası yangın ve haşere tehlikesinden vatandaşları korumak olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Ekiplerimizle Servergazi ve Gerzele bölgesindeki tüm boş arazilerde temizlik çalışması yapıyoruz. Hafta sonunda akşama kadar arsalarda çalışma yapılarak, otlar tamamen ortadan kaldırılacak. Böylelikle olası yangın faciasının önüne geçilecek ve bu otlar arasında oluşan haşereler vatandaşlarımıza zarar veremeyecek. Yaptığımız çalışmalar aynı zamanda estetik görünüm sağlayacak. Merkezefendili vatandaşlarımızın huzuru güveni ve rahatı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

merkezefendi-ot-temizligi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu