REKLAMI GEÇ

Skatepark açılıyor

Skatepark açılıyor

Denizli’nin ilk kaykay parkı projesinde sona gelindi. Trafikte hayatlarını tehlikeye atarak kay kay yapan gençlere yönelik yapılan proje sayesinde gençler, adrenalini güvenli bir alanda yaşayacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan park, bugün 18:00’de Özay Gönlüm Meydanı’nda düzenlenen törenle hizmete girecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 13:35

Şehrin işlek bölgelerinde araçlara takılarak hayatlarını tehlikeye atan gençlere yönelik hazırlanan Skatepark projesinde sona gelindi. Yaklaşık 2 haftada yapımı tamamlanan Skatepark sayesinde artık gençler adrenalini güvenli bir ortamda yaşayacak. Bugün 18:00’de protokolün de katılımıyla kay kay parkının açılışı gerçekleştirilecek.

ic-2

Kay kay havuzlarının ve rampalarının bulunduğu 2 bin metrekarelik Skatepark’ınDenizli’ye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini söyledi.

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Verilen sözlerin her zaman arkasında durduklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, ic-1Merkezefendi ilçesinin her alanda güzelleşmeye devam edeceğini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark’ını yapma sözü vermiştik. Yoğun çalışmaların ardından projemizi tamamladık. Gece-gündüz çalışarak projemizi en kısa sürede tamamladık. Artık çocuklarımız yollarda otobüslerin arkasına tutunarak kaymak zorunda kalmayacak. Buraya gelecekler güvenli bir şekilde adrenalini yaşayacaklar. Kay kay havuzlarının, rampaların ve modüllerin olduğu bir imkan bulacaklar. Merkezefendi’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Merkezefendi ilçesi güzelleşmeye devam edecek. Merkezefendi sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak ” dedi.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 26 Mayıs 2015, 23:20

Arkadaş benim de trafikte hayatım tehlikede. Yarın şiddetli yağmur yağarsa 29 Ekim bulvarında seyir halindeyken ben de o parka ne saydırırım bi bilsen. Bu adamlar şiddetli yağmurlarda hiç mi Bayramyerinden arabaya binip, Adliye-Tedaş yönüne gitmez?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu