REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu, Akçeşmelilerle buluştu

Subaşıoğlu, Akçeşmelilerle buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, ‘Cuma Buluşmaları’nı Akçeşme Mahallesi’nde devam etti. Cuma namazını Akçeşme Cami’sinde kılan Başkan Subaşıoğlu, vatandaşlarla görüşerek mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 16:23

İlçe sınırları içinde her hafta Cuma günü farklı camide namaz kılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu hafta Akçeşme Cami’ne gitti.

Başkan Subaşıoğlu, Cuma Namazı sonrası mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, tek tek not aldı ve sorunların en kısa zaman içinde çözüleceğine dair vatandaşlara söz verdi.

Merkezefendililerle her fırsatta biraya gelmeye, onların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye gayret ettiklerini belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bu kapsamda bugün Akçeşme Cami’ne geldik. Onlarla bir araya gelerek sorunları dinledik. Gelmişken hasbihal yapalım diyerek esnafımızı gezdik. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Merkezefendi ilçesini sağlıklı, mutlu ve kardeşçe yaşayan insanların ilçesi yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu