REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu tecrübelerini paylaştı

Subaşıoğlu tecrübelerini paylaştı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, liseli gençlerle bir araya geldi, tecrübelerini aktardı, soruları yanıtladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 14:27

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, liseli gençlerle bir araya geldi, bilgi ve birikimlerini gençlerle paylaştı. Hayata dair gençlere öğütler veren Başkan Subaşıoğlu yarınların, bugünün gençlerine emanet edileceğini anımsattı.

Soru-cevap şeklinde geçen sohbetin ardından açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, “ Merkezefendi ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza çeşitli vesilelerle ulaşmaya çalışıyoruz. Onlarla her ortamda bir araya geliyoruz. Bugünde lisede öğrenimlerini sürdüren gençlerimizle bir araya geldik. Kendilerine hayat tecrübelerimizi aktardık. Sordukları soruları yanıtlamaya çalıştık. Sorunlarını dinledik. Bu tür birlikteliklerle herkesin, her kesimin sorunlarını tespit ediyoruz. Daha güzel daha insanca yaşanabilecek Merkezefendi ilçesinin inşası için gayret ediyoruz. Merkezefendi teknik projeleriyle olduğu kadar sosyal alanda da adından sıklıkla söz ettiren ilçe olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 13 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı