REKLAMI GEÇ

İnternetsiz bırakan kaza

İnternetsiz bırakan kaza

Delikliçınar Meydanı’nda bulunan Atatürk heykelinin hemen arkasında meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Ticari taksi petshop mağazasına daldı, kazada mağaza ile birlikte yol kenarında bulunan Türk Telekom trafosunda hasar meydana geldi. Parçalanan trafodan hizmet alan 400 dolayında internet ve telefon kullanıcısının dünya ile iletişimi kesildi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 12:05

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 20 T 0218 plakalı ticari taksi sürücüsü belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti, petshop mağazasının vitrinine kaldı.

Çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi, hafif yaralanan ticari taksi sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

KAZANIN ÖNEMİ SABAH OLUNCA ORTAYA ÇIKTI
Hafif yaralamalı kaza olarak kayıtlara geçen olayın önemi sabah saatlerinde ortaya çıktı. Bölgede bulunan ve Türk Telekom’dan hizmet alan internet ve telefon kullanıcılarının erişimi kapandı.

İnternet ve telefon erişimindeki sorununu kaynağının gece saatlerinde meydana gelen kaza olduğu ortaya çıktı.

Petshop mağazasına giren ticari taksinin, işyerinin hemen yanında bulunan Türk Telekom’a ait internet ve telefon dağıtım trafosunu da parçaladığı, bu nedenle de bölgede Türk Telekom’dan hizmet alan 400’ün üzerinde abonenin erişimin gittiği ortaya çıktı.

EKİPLER ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Kazanın ardından Türk Telekom ekipleri, trafoda meydana gelen hasarın giderilmesi için çalışma başlattı. Çalışmanın iki gün sürebileceği, bu süre içinde de bölgenin internet ve telefon erişiminin olmayacağı öğrenildi.

PETSHOPTAKİ HAYVANLAR ZARAR GÖRMEDİ
Kazada petshop mağazasındaki sahiplerini bekleyen hayvanların ise zarar görmediği öğrenildi. Kaza nedeniyle bir kuşun çok korktuğu ve bu nedenle de yem yemediği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu