REKLAMI GEÇ

Tinercilerin yuvası haline geldi

Tinercilerin yuvası haline geldi

Denizli’nin merkezinde Altıntop Mahallesi’ndeki bina tinercilerin yuvası haline geldi. Muhtar Tülay Sücüllü, mahalle sakinlerinden çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2015 Cumartesi, 12:55

Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi 1318 sokakta bulunan ve yıllardan beri boş duran iki katlı ev, tinercilerin yuvası haline geldi.

denizli-altintop-mah-tinerci-yuvasi-ic
Mahalle sakinleri, “Bina yıllardan beri boş. Tinercilerin yuvası haline geldi. Gece binadan gelen gürültüden rahatsız oluyoruz. Ayrıca çocuklarımız burada oynuyor. Onlar içinde tedirgin oluyoruz” diyerek rahatsızlıklarını dile getirdiler. Ayrıca, bina içerisinde ateş yakıldığını da belirten mahalle sakinleri, yangın tehlikesiyle de karşı karşıya olduklarını belirttiler.

denizli-altintop-mah-tinerci-yuvasi-ic-1

TİNERCİLER KORKUTUYOR
Mahalle sakinlerinden sık sık şikayet aldıklarını söyleyen Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, “Mahalleliden gelen şikayet üzerine emniyet güçleri ile birlikte boş evde incelemelerde bulunduk. Orası hem yangın, hem de asayiş bakamından hiç de güvenli değil biliyoruz. Sahiplerinin Hollanda’da olduğunu tespit ettik. Ulaşmaya çalışıyoruz. Bina ile ilgili gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması yönünde emniyetten yardım istedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu