REKLAMI GEÇ

Türkiye Subaşıoğlu’nu konuştu

Türkiye Subaşıoğlu’nu konuştu

Denizlihaber.com’un haberleştirdiği Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun görenleri şaşkına düşüren paylaşımı Türkiye gündemine oturdu. Ulusal yayın organları birbiri ardına o haberi manşetlerine taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2018 Cumartesi, 13:26

Kimi “Milletin parasıyla eşe romantizm”, kimi “devlet parasıyla eşe sürpriz” diye girdi. Türkiye Denizlihaber.com’un haberleştirdiği bir belediye başkanının eşine belediye imkanlarıyla yapmaya çalıştığı komplimanı konuşuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı tamamlanan kültür merkezi içindeki nikah sarayının açılışı için eşi ile birlikte kamera karşısına geçti. Merkezefendi Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı merkezin açılışına günler kala romantizmin dorukta olduğu, şarkıların havada uçuştuğu klip çektiren Subaşğıoğlu, klipi kişisel sosyal medya sayfalarında paylaşırken nikah sarayını eşine ithaf ettiğini belirtti.

Kısa sürede sosyal medya fenomenlerinin diline düşen bu paylaşımı haberleştiren Denizlihaber.com’un kamuoyuna duyurduğu tuhaf jest, ülke gündemine taşındı.

Sözcü 1. Sayfadan gördü
Sözcü Gazatesi, yalnızca internet sitesinin manşetleri arasından değil aynı zamanda gazetesinin birinci sayfasından da geniş yer vererek gördüğü habere, “Milletin parasıyla salon romantizmi” diye başlık atarken, Oda TV ise Subaşıoğlu’nun bu garip jestini “Devletin Parasıyla Hanımına Sürpriz” başlığıyla duyurdu.

Gerçek Gündem’de okunma rekoru kırdı
“Halkın Parasıyla yaptırdı, eşine ithaf etti” başlıklı haber Gerçek Gündem Gazetesi’nde ise haftanın en çok okunan haberler listesinin zirvesine oturdu.

Google’da da zirveye oturdu
Ulusalpost gibi birçok haber sitesinin de yayınladığı haber, Google Haberler sekmesinde “Subaşıoğlu” anahtar kelimeli aramalarda da en çok görüntülenen haberler olarak ilk sırada yer alıyor. Subaşıoğlu içeren 14 bin 500 web içeriği içinde en çok okunan, görüntülenen içerikler olarak zirveye oturan ilginç haber, tüm Subaşıoğlu içeriklerini solladı.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 26 Ağustos 2018, 01:15

Açıklamasını yapar, uydurur bi kılıfına merak etmeyin.

hakan   -  Bağlantı 26 Ağustos 2018, 00:30

adam kamunun herseyinden en ufak detayına kadar faydalanıyor ya helal olsun.son model pahalı volvo almış, eşini bi yemeğe götürecek parası kalmamıştır belki garibanın çok görmeyin:)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu