REKLAMI GEÇ

Yaşamı Altınova’da paylaştılar

Yaşamı Altınova’da paylaştılar

Merkezefendi Belediyesi, ‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında şehrin bir çok yerine yerleştirdiği oyuncak ve kitap kumbarası sayesinde topladığı kitapları, Tavas’ın Altınova Mahallesi’nde öğrenim gören çocuklara armağan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 12:15

‘Yaşam Paylaştıkça Güzel’ projesi kapsamında Merkezefendi ilçesi sınırları içinde toplanan oyuncak ve kitapları öğrencilere hediye eden Merkezefendi Belediyesi, bu kez Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun baba ocağına gitti. Burada düzenlenen törenle kitap ve oyuncaklar paydaşlara armağan edildi.

Altınova Ortaokulu’ndaki törene Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkan Vekili İsmail Başlı, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, Okul Müdürü Namık Ören ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, projeyle Altınovalı öğrencilere destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve proje paydaşlarına teşekkür etti.

merkezefendi-altinova-ic

Tavas Belediye Başkan Vekili İsmail Başlı ise ,”Merkezefendi Belediyesi’nin eğitime olan desteğinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

23 BİN KİTAP, 5 BİN 500 OYUNCAK TOPLANDI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Yaşam Paylaştıkça Güzel” finaline doğru geldiklerini belirterek, “Projemiz kapsamında geçtiğimiz yıl Merkezefendi ilçemizin önemli bölgelerine 7 adet kitap ve oyuncak kumbarası yerleştirdik. Bu kumbaralarımız aracılığıyla 23 bin kitap, 5 bin 500 de oyuncak topladık. İsteseydik belediyemiz bütçesiyle kitap ve oyuncak alırdık. Biz küçük yaşlardan itibaren paylaşmanın güzelliğini yaşatmak için bu projeyi hayata geçirdik. Projenin de sonuna yaklaştık. Elde ettiğimiz oyuncak ve kitapları köy okullarına teslim ediyoruz. Eğitim bizim için çok önemli. Belediyemiz kültürel ve sosyal projeler üreterek sürekli olarak eğitime desteğini sürdürdü. 2016-2017 ve 2018 yıllarında da bu gayretimiz devam edecek. Altınova bizim için çok önemli, benim köyüm. Burada diğer köylerden gelen çocuklarımız da var ailelerinize selam söyleyin diyorum. Beni misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ” dedi.
Konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleri öğrencilere havlu, kitap, not defteri, oyuncak ve balon dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık