REKLAMI GEÇ

Zolan’dan ziyaretler

Zolan’dan ziyaretler

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret ederek başarı diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 11:04

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyaretlerinde Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Turgut ve Mustafa Gökoğlan, Denizli Su Kanal İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Büyükşehir Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci eşlik etti.

İLK ZİYARET PAMUKKALE’YE

Zolan, ziyaretlerine Pamukkale Belediyesi ile başladı. Hüseyin Gürlesin’in İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde edindiği tecrübeyi Pamukkale ilçesine aktaracağını belirten Başkan Zolan, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum. El ele kol kola vereceğiz ve milletimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yapacağız. Milletimizin menfaati noktasında buluşup birlikte hareket edeceğiz. Bizlere yakışan ve gereği de budur. Milletimizin beklentilerini boşa çıkarmayacağız ve milletimizin taleplerini birlikte karşılayacağız” dedi.

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “İnşallah birlikte güzel çalışmalara imza atarız. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uyum içerisinde olması çok önemlidir. Uyum içerisinde vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Ben başkan oldum bu iş böyle olur demeyeceğiz. Elimizden geldiğince büyükşehrimizle birlikte hareket ederek daha güzelini ortaya çıkaracağız. Bütün amacımız, tüm davamız ilimize ve ilçemize daha güzelini ve daha kaliteli hizmeti sunmaktır. Birlikte nice güzel projelerle netice alacağız” diye konuştu.

“İLK HARCI BERABER KOYACAĞIZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir sonraki durağı Merkezefendi Belediyesi oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na başarı dileklerini ileten Zolan, şunları söyledi:

“Belediyemizin ilk başkanı oldunuz. Temellere o ilk harcı, ilk tuğlayı koymaya başladınız. İnşallah şehrimiz için ilçemiz için hayırlı olur. Büyükşehirle beraber Merkezefendi İlçemiz güzel hizmetler yapar. Milletimiz bizlerle ittifak yaptı, bizlere görev verdi, biz de milletimizin menfaatinde milletimizin huzuru ve refahı noktasında her zaman birlikte hareket edeceğiz. Denizli’miz bugünden daha iyiye, daha güzele gidecek. İnsanlarımız daha mutlu olacak. Özellikle büyükşehrimizin imkanlarıyla Merkezefendi İlçe Belediyemizin imkanlarıyla hizmetler katlanacak. Ben sizlere başarılar diliyorum. Bu hizmet yolculuğunda her zaman yanınızdayız. Allah kazasız belasız 5 yıl hizmet destanları yazmayı nasip etsin.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçim döneminde birlikte vaat ettiğimiz Merkezefendi’ye ilişkin 121 projeyi inşallah sizlerin önderliğinde, koordinasyonunda hep beraber, birlikte yaparız inancındayız. Bu ümitle, bu inançla çalışmalarımıza bizler de başladık” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Zolan, belediye birimlerini gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu