REKLAMI GEÇ

Aktepe’ye büyük yatırım

Aktepe’ye büyük yatırım

Pamukkale Belediyesi, yaklaşık 20 bin nüfusu ile ilçenin en büyük mahallelerinden birisi olan Aktepe’ye, bünyesinde kapalı pazar yeri, düğün salonu, kreş, etüt merkezi ve kamu hizmet birimlerinin yer alacağı 8 milyon liralık kompleksin inşaatına başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 14:40

Yaptığı çalışmalar ile Aktepe Mahallesi’ni şantiye alanına çeviren Pamukkale Belediyesi, bölge halkının kapalı Pazar yeri talebi üzerine harekete geçti, arsa ihtiyacını karşılayarak sadece kapalı pazar yeri değil mahallenin birçok ihtiyacına cevap verecek dev bir kompleksin yapımı için düğmeye bastı.

Proje çalışmaları büyük oranda tamamlanan, yapısı ortaya çıkan ve iki katlı olacak Aktepe kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi’nin yapımı için geri sayım başladı.
İçerisinde kapalı pazar yeri, düğün salonu, kreş, taziye salonu, etüt merkezi ve 4 adet belediye ve kamu hizmet birimlerinin yer alacağı dev kompleks, 8 milyon liraya mal olacak.

KISA SÜREDE İNŞAATINA BAŞLANACAK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diledi. Kısa zaman içinde inşaatın başlayacağını müjdeleyen Başkan Gürlesin, “Pamukkale İlçemizin tamamında dur durak bilmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. 18 ay önce kurulmuş bir belediye olmamıza rağmen ilçemizin adına yakışır çalışmaları hayata geçiriyoruz. Aktepe Mahallemiz çok geniş bir alana sahip. Bölgemizde birçok çalışmayı aciliyet ve önem sırasına göre yapmaya gayret gösteriyoruz. Üst yapı anlamında önemli bir çalışmayı tamamladık. Yine ardı ardına çalışmalarımız devam edecek. Mahalle sakinlerimizin bizden bir isteği de, kapalı pazar yeriydi. Sarı TOKİ’ler olarak bilinen bölgemizin hemen altında arsamızı belirledik. Ve sadece kapalı Pazar yeri değil, düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlar için bir düğün salonu, kreş, geleceğimiz çocuklarımız için bir etüt merkezi, taziye salonu ve 4 adet belediye ve kamu kurumlarımızın hizmet vereceği birimlerinde içinde olacağı dev bir kompleksin inşallah kısa zamanda inşaatına başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 14 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 29Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu