REKLAMI GEÇ

BİRİ BİZİ GÖZETLEYECEK

BİRİ BİZİ GÖZETLEYECEK

Yeni yapılan bir protokol ile Denizli’deki Mobese kameralarının sayısı 270’e çıkarılacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2015 Pazartesi, 15:22

Pamukkale İlçesi’nde güvenliğin üst seviyeye çıkarılmasını isteyen ilçe belediyesi, polis ve jandarma ile özel bir protokol yaparak ilçe merkezindeki kamera sayısını artırma kararı aldı.

Protokole göre ilçe sınırları içindeki 11 mahelleye 48 Mobese kamerasının yerleştirilecek. Bu yatırım Pamukkale Belediyesi üstlenecek.

Protokol töreninde konuşan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için sistemin daha genişletildiğine işaret ederek, “Denizli’de pek çok adli vaka Mobese kayıtları incelenerek çözüldü. Bu sayının artması güvenliği daha da artıracak. Sistem hem Emniyet Müdürlüğü hem de Jandarma Komutanlığı tarafından takip edilecek” dedi.

KÖR NOKTA KALMAYACAK
Kurulan kameralar ile suçları en aza indirmeyi hedeflediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale ilçemizdeki mahallerimizin daha güvenli olması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için kurumlarımız ile bir anlaşma yaptık. Pamukkale Belediyesi olarak MOBESE kameralarının kurulması için destek sağlayacağız. Bugün 11 mahallede 48 kameranın kurulması için 800 bin TL bütçe ayırdık ve protokolünü yapıyoruz. Proje kapsamında Pamukkale İlçesi’nin daha güvenli olması için 2016 yılının sonuna kadar 7 etap halinde 68 mahallemize, Mobese kamerası yerleştireceğiz. Bu kameraların noktalarını ise Denizli Emniyet Müdürlüğümüz ile İl Jandarma Komutanlığımız belirleyecek. Kısacası Pamukkale’de artık kör nokta kalmayacak” dedi.

MOBESE KAMERALARI İLE SUÇLAR ÖNLENİYOR
Kamera desteğinde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in örnek olduğunu söyleyen Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ise, “Denizli’de 2009 yılında kurulumuna başlanan Mobese kamera sayısı şu anda 270’e ulaştı. Bu kameralar polisimiz için üçüncü göz niteliğindedir. Birçok olay ve suçlar bu kameralar sayesinde önleniyor veya aydınlatıyor. Bizlerde teknik çalışmalarımız ile MOBESE kameralarının kurulacağı yerleri Pamukkale Belediyemize bildireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık