REKLAMI GEÇ

Bu çeşmeden meşrubat akıyor

Bu çeşmeden meşrubat akıyor

Pamukkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilçe halkının hizmetine sunulan ikram çeşmelerinden meşrubat akmaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlelsin, ikramın Türk kültürünün önemli bir parçası olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2016 Salı, 11:40

Pamukkale Belediyesi, toplum olarak büyük öneme sahip olan ikram ve hayır kültürüne, hayata geçirdiği ikram çeşmeleri projesiyle büyük katkı sunuyor. Pamukkale Belediyesi geçtiğimiz yıl 2 tanesi mobil olan 5 ‘İkram Çeşmesi’ni ilçe halkının hizmetine sunmuştu. Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri öğle namazı ile birlikte ikram çeşmelerinden vatandaşlara kış aylarında çorba ikram edilirken, yaz dönemi ile birlikte çeşmeden meşrubat akmaya başladı.

pamukkale-ikram-cesmesi-3

“İKRAM KÜLTÜRÜMÜZÜN ÖNEMLİ BİR PARÇASI”
Çeşmelerle hem yaz hem kış döneminde ilçe halkına ikramlarda bulunduklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’de ilk olan ikram çeşmeleri projesi vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ve memnuniyet oluşturması da bizleri ziyadesiyle sevindirdi. 2 ikram çeşmemiz mobil olarak ihtiyaç olunan her noktada halkımıza hizmet veriyor. Diğer 3 ikram çeşmemizde Delikliçınar Yeni Cami, Ulu Cami ve Pamukkale Üniversitesi Külliye Cami önünde sabit olarak her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri öğle namazıyla birlikte vatandaşa kışın çorba, yaz itibariyle ise meşrubat ikramları yapılıyor. İkram çeşmelerimize olan ilgi bu projeyi hayata geçirmemizin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası” dedi.

pamukkale-ikram-cesmesi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık