REKLAMI GEÇ

Gözler’e yol müjdesi

Gözler’e yol müjdesi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin en uzak mahallesi olan kekik diyarı Gözler halkına, 2 bin 850 metre uzunluğundaki asfalt özelliğini yitirmiş yolun bir ay içinde yeniden düzenleneceği müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 13:16

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları ile birlikte Gözler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin 50 kilometre ile en uzak mahallesi olan Gözler’de kapalı Pazar yeri ve düğün salonunun tadilattan sonraki halini inceledi.

Daha sonra asfalt özelliğini yitirmiş, kaldırımları bozulmuş ana caddesinde inceleme yapan Gürlesin, yolun 1 milyon liralık yatırımla bir ay içinde düzenleneceğini söyledi.

Gürlesin, “Pamukkale İlçemizin en uzak mahallesi Gözler. Kekik diyarı olan Gözler mahallemiz mesafe olarak uzak ama merak etmeyin hizmet anlamında mesafeler bizim için önemli değil. Daha önce Gözler’e ziyaretimde de söyledim! Şehir merkezimiz bizim için ne kadar değerliyse Gözler de, Pınarkent de, Cankurtaran mahallemiz de o kadar değerli. Asfalt özelliğini yitirmiş, kaldırım bozulmuş, yolda çok fazla çukurlar oluşmuş. Yani kullanılacak bir durumu kalmamış. Bilindiği üzere yasa gereği ana caddelerin sorumluluğu Denizli Büyükşehir Belediyemizde. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında ilçe sınırlarımızdaki tüm ana caddeleri bize devrettiler. Bu kapsamda Gözler Mahallemizin 2 bin 850 metre uzunluğunda olan ana caddesini 1 hafta içerisinde kaldırımıyla, orta refüjüyle ve sıcak asfalt olarak yapmaya başlayacağız. Çalışmalarımızı 1 ay gibi bir zamanda tamamlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu