REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Akköy’e yatırımlar sürecek

Gürlesin: Akköy’e yatırımlar sürecek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy Mahallesi’ne halı saha, spor alanları, park ve üst yapı yatırımlarıyla hizmet akışının devam edeceğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 09:50

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak çalışmalarla ilgili inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere ekibiyle birlikte Akköy’e gitti. Akköyyüler ile bir araya gelen Gürlesin, istek ve taleplerini dinledi, bugüne kadar tamamladıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları aktardı.

denizli-huseyin-gurlesin-akkoy-1

Daha sonra yapımı devam eden Akköy Merkez Aşağı Cami ile çevre düzenlemesi yapılacak Kavakbaşı Camisi’nde incelemelerde bulunan Gürlesin, Akköy İlkokulu’nda Pamukkale Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmaları denetledi.

Bu gezide Akköy’e yapılacak yatırımları gözden geçirdiklerini belirten Gürlesin, “Akköy bizim için önemli bir yer. Tüm mahallerimiz gibi Akköy’e de hizmet ediyoruz. Bu bölgede 8 mahallemiz var. Biz bu bölgeye büyük önem veriyoruz. Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy’ü turizm alanı olarak görerek hizmet ediyoruz. Burada var olan sorunları gidermek için çalışıyoruz. Pamukkale-Akköy yolunu kısa sürede tamamladık. Üst yapı anlamında yatırım planlamalarımız devam ediyor. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri konumunda” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu