REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Eğitime de destek oluyoruz

Gürlesin: Eğitime de destek oluyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda okul yönetimi, veliler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Gürlesin, belediyelerin eğitimi de destek olmaları gerektiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2015 Pazartesi, 15:29

Başkan Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Danışman Erkan Kösemen’le birlikte Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda düzenlenen programa katıldı.

Okul Müdürü Kavurkacı, Başkan Gürlesin’in 1 ay önce okulu ziyaret ettiğini hatırlatarak, okuldaki eksiklikleri kendisine ilettiğini şu anda belediyenin desteğiyle yapılan çalışmaları görmesi için yeniden davet ettiğini söyledi.

Başkan Gürlesin’de, belediye denilince alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaların akla geldiğini kaydeden Başkan Gürlesin, konuşmasında şöyle dedi:
‘Belediyeler, bunlara ek olarak eğitime de gerekli desteği vermelidir. Eğitim bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve onları geleceğe hazırlayacak öğretmenlerimizin sağlıklı ortamda çalışmaları gerektiğine inanıyoruz. Bir ay önce gelmiştim. Eksiklikleri görüp arkadaşlara talimat verip bira önce yapılmasını istemiştim. Bugün eksikliklerin yüzde 90 oranında giderildiğini gördüm. Eğitim yuvalarımız bizim önceliklerimiz arasında yer almaktadır ve eğitime pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. 128 tane okulumuz var, her birinin ihtiyaçlarını imkanlar doğrultusunda gidermek istiyoruz. Biz öğrencilerimizi seviyoruz. Onların iyi bir ortamda geleceğe hazırlanması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Biz söz verdiğimiz taktirde gelen talepleri öncelik sıralamasına koyup ardından uygulamaya geçeriz. Bundan dolayı verdiğimiz sözü bu okulumuzda da yerine getirdiğimiz için mutluyum.’

Başkan Gürlesin farklı nedenlerden dolayı kendisine ulaşamayanların bulunabileceğine dikkat çekerek, cep telefon numarasını velilere ve öğretmenlere verdi. Bu arada veliler de görüş, istek ve önerilerini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık