REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Girmediğimiz apart kalmayacak

Gürlesin: Girmediğimiz apart kalmayacak

Kınıklı Polis Merkezi’nde gerçekleştirilen huzur toplantısına Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin’in apartlar konusunda denetimleri arttıracağına ilişkin açıklamaları damgasını vurdu. Keza bu açıklamalar, akıllara Başbakan iken Erdoğan’ın kızlı erkekli apart çıkışını getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2014 Cuma, 12:55

Kınıklı Polis Merkezi’nde önceki gün yapılan Huzur toplantısına damgasını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in apartlara denetimle ilgili sözleri vurdu. Öyle ki Denizli’nin apartları Başbakan olduğu dönemde Erdoğan’ın kızlı erkekli çıkışı ile gündeme gelmiş, uzun süre tartışma konusu olmuştu.

Gürlesin’in apartlarla ilgili şikayetlerin olduğu, bu nedenle de denetimlerin arttıracağına ilişkin açıklaması, bir haber sitesinde kızlı erkekli apartlara denetimler yapılacak vurgusuyla haberleşince, DHA haberi ülke gündemine servisledi. Ancak daha sonra Başkan Gürlesin’in açıklamaları arasında ‘kızlı-erkekli’ vurgusu yapmadığı anlaşıldı.

Günün gündem yaratan haberiyle ilgili DHA, ikinci bir haber servisi yaparak, haberin başına ‘Gürlesin’in bazı ifadelerinin sehven yazıldığı’ özrünü ekledi.

‘Huzur’ toplantısına Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kaymakam Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, emniyet müdür yardımcıları, muhtarlar ve okul müdürleri katılmıştı.

Toplantıda konuşan Vali Kocatepe, atanmış ve seçilmiş tüm kamu görevlilerinin vatandaşın huzuru için bir araya geldiğini ve güvenlik konusunda vatandaştan gelen taleplerin değerlendirileceğini belirtti.

Gürlesin o toplantıda böyle bir çıkışta bulundu;

‘GİRMEDİĞİMİZ APART KALMAYACAK’
Toplantıda muhtarlar ile okul müdürlerinin bölgelerinde yaşadıkları sorunlar da konuşuldu. Muhtarların şikayet ettikleri konuların başında apartların denetimi yer aldı. Günlük ve saatlik olarak kiralanan apartlara giriş çıkışların kontrolsüz olduğunu dile getiren muhtarlar, denetimlerin arttırılmasını talep etti.

ic

Bu konuda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, apartları kontrol altına alacaklarını ve gerekirse yaptırım uygulayacaklarını belirtti. Başkan Gürlesin şöyle konuştu:
“Apartlarla ilgili bir sakıncalı durum gördüğünüz an bize bildirin. Girmediğimiz apart kalmayacak. Kurallara uymayan apartın gözünün yaşına bakmayacağız. Üstelik bu kontroller hiç ara vermeksizin devam edecek. Muhtarlar bu konuda bize yardım etsin. Huzuru ve toplum güvenliğini tehlikeye atan apartlara karşı yaptırım uygulayacağız.”

Yorumlar

bade   -  Bağlantı 28 Kasım 2014, 17:38

tebrikler başkana en doğrusunu yapıyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu