REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Sorunlu yapılar yıkılacak

Gürlesin: Sorunlu yapılar yıkılacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kamu malı üzerinde yapılan ve mahalle düzeni içerisinde sorun oluşturan tüm yapıların yıkılacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 13:57

Pamukkale Belediye Meclisi’nin mayıs ayı toplantıları 2. bileşimi yapıldı. Gündemdeki 11 maddenin görüşüldüğü toplantıda, Anafartalar Mahallesi ile ilgili düzenleme ele alınırken, CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan, sık sık imar planı değişikliklerini görüşmek yerine kalıcı planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, Anafartalar Mahallesi ile ilgili geçmişte yapılan düzenlemeleri, “Bu çevre planını ve düzenini hazırlayan kişi, tam anlamıyla rezillik yapmış” sözleriyle eleştirdi.

Bu mahalleler gezerken tespitler yaptığını belirten Gürlesin, “ Kamu malı üzerine yapılmış yol ve mahallenin yapısını bozan tüm yapıları yıkacağız. İster bu kişi AK Partili olsun, ister CHP’li olsun yıkılacak. İsterse de bize oy vermesin. Mahallenin yapısını bozan her ne ise yıkılacak” dedi.

“KALDIRIMLARIN ORTALARINDA DİREK OLMAYACAK”
Kaldırım düzenlemeleri hakkında bilgi veren Gürlesin, “ Kaldırım üzerinde bulunan elektrik direkleri artık olmayacak. Biliyorsunuz ki bu tür yerlerde görme engelli vatandaşlarımız çok sorun yaşıyor. Bunları kaldırarak engellilerin rahat yürüyebilmeleri için çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 14 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 29Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu