REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Sosyal belediyecilik ilkemiz

Gürlesin: Sosyal belediyecilik ilkemiz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket ettiklerini belirterek, sağlıktan sosyal yardımlara dahası vatandaş memnuniyeti odaklı onlarca projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 12:45

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 1.5 yıllık hizmet süresince çok sayıda sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Gürlesin, “İhtiyaç sahibi ailelerimiz başta olmak üzere eğitimden kültüre, sanatsal aktivitelerden engellilere yönelik aktivitelere, sağlıktan sosyal yardımlara dahası vatandaş memnuniyeti odaklı onlarca projeyi yeni bir belediye olmamıza rağmen hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“ÖRNEK OLDUK”
Pamukkale Belediyesi’nin, hayata geçirdiği projelerle sosyal belediyecilikte de örnek olmayı başardığını ileri süren Gürlesin, “ İhtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda Pamukkale İlçesi’ndeki vatandaşların memnuniyetine odaklı birçok sosyal projeyi hayata geçirdi. Yardıma muhtaç ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapan Pamukkale Belediyesi, yaşlı çift yada yalnız yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine giderek başta temizlik olmak üzere, sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

denizli-pamukkale-belediyesi-ic
İlçe genelinde tüm camilerin belirli bir periyotta temizlikleri yapılırken, ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan çocuklarına eğitim yardımları yapılarak, sıkıntısız bir eğitim hayatı geçirmelerine destek sağlanıyor. İhtiyaç sahibi engellilere yönelik tekerlekli ve akülü sandalyelerin dağıtımının yanı sıra engellerin aşılmasına yönelik projeler hayata geçiriliyor. Yeni bebeği olan aileler bir bir ziyaret edilerek, bir bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm malzemelerin içinde yer aldığı bir çanta ve battaniye hediye ediliyor. Pamukkale İlçesi’nde belirli noktalara konulan ikram çeşmeleriyle de yazın meşrubat gibi soğuk içecekler, kışın ise çorba gibi sıcak içecekler halka ikram ediliyor. Pamukkale Belediyesi ayrıca evlenenlere, öğrencilere ve amatör sporculara destek olunması uygulaması noktasında yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Pamukkale İlçe halkına yönelik sanatsal ve kültürel etkinliklere imza atılıyor” diye konuştu.

denizli-pamukkale-belediyesi-ic-1
“SOSYAL BELEDİYECİLİK İLKEMİZ”
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin projeleri hakkında şu bilgileri verdi: “Yönetim tarzımız gereği olarak emanetini üstlendiğimiz hemşerilerimizin sıradan belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Sosyal durumlarıyla, refahlarıyla ilgilenerek, imkanlarını genişleterek onlara asgari bir yaşam standardı sağlamaya çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 1,5 yıllık sürecimizde birçok çalışmayı hayata geçirdik. Yine bu kapsamda yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. 7’den 77’ye her vatandaşımızı kapsayacak sosyal projelerimizle Pamukkale Belediyemiz, bu alanda da örnek teşkil etmeye devam edecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu