REKLAMI GEÇ

Gürlesin Pamukkale’yi anlattı

Gürlesin Pamukkale’yi anlattı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Sosyal Bilgiler Eğitimciler Birliği ve Pamukkale Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen USBES 2016-Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu’na yurt içi ve yurt dışından katılan konuklara Pamukkale’yi tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 11:16

Bu yıl 5’ncisi düzenlenen USBES 2016-Uluslararası Sosyal Bilgiler Sempozyumu’na yurt içi ve yurt dışından 400 konuk katılıyor. Yarın sona erecek sempozyumda, bilim adamları çalışmalarını aktarıyor, son gelişmeler ve konular üzerinde tartışmalar gerçekleştiriliyor.

gurlesin_useb_katilimcilarini_agirladi-ic

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yurt içi ve yurt dışından sempozyuma katılan misafirleri Sabanoğlu Grill’de verdiği yemekte konuk etti. Yemeğe Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Erdem, Sempozyum Eş Başkanları Prof. Dr. Süleyman İnan, Doç. Dr. Bülent Torman, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mithat Aydın ve sempozyumun konukları katıldı.

Uluslararası Sosyal Bilgiler Sempozyumu’nun katılımcılarını konuk etmekten mutluluk duyduklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile Pamukkale hakkında bilgiler verdi.

gurlesin_useb_katilimcilarini_agirladi-icc

Pamukkale’nin 331 bin nüfusu ile 26 ilden büyük olduğuna işaret eden Gürlesin, “Antik şehirler, tarihi doku anlamında büyük bir zenginliğe sahibiz. Bunun yanı sıra yaşlanan dünyada sağlık turizmi açısından Karahayıt Mahallemiz ve o bölgemiz büyük bir nimet. Termal sağlık turizminde Karahayıt’ın her anlamda bir cazibe merkezi olma yolunda yatırımları sürdürüyor, tanıtımlara destek sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık