REKLAMI GEÇ

MHP’li Tiryaki’nin üyeliği düşebilir

MHP’li Tiryaki’nin üyeliği düşebilir

Pamukkale Belediye Meclisi’nde bir ilk yaşanabilir. Meclisin MHP’li üyesi Hasan Tiryaki’nin, izinsiz ve özürsüz olarak üst üste 3 birleşime katılmadığı için üyeliği tehlikeye girdi. Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin MHP grubunu uyardı ve Belediye Meclisi Kanunu’nu işletmek zorunda olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Tiryaki’nin yerine yeden üyenin getirilebileceğini ifade etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2015 Cumartesi, 09:48

Pamukkale Belediye Meclisi’nde, ilk kez bir meclis üyesinin üyeliğinin düşürülmesi gündeme geldi. Pamukkale Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Hasan Tiryaki’nin, özürsüz olarak üst üste üç birleşime katılmaması nedeniyle izinli sayılması için oylama yapılmadı. Mazeretsiz olarak toplantılara katılmayan Tiryaki’nin üyeliği tehlikeye girdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, MHP grubuna uyararak, özürsüz ve izinsiz olarak üst üste 3 toplantıya katılmayan meclis üyesi Hasan Tiryaki hakkında, Belediye Meclisi Kanunu’nu işletmek zorunda olduğunu belirterek, “Arkadaşınızı uyarın” dedi.

KENDİSİYLE KONUŞACAĞIZ
Meclis üyesi Hasan Tiryaki’nin durumunu değerlendiren MHP İl Başkanı Yasin Öztürk ise kendisiyle devamsızlığı konusunda görüşeceğini belirterek, “İşlerinin yoğunluğu nedeniyle toplantılara katılamadığını biliyoruz. Ancak, son bir kez görüşeceğiz. Gerekirse, Hasan Tiryaki’nin üyeliğini düşürüp yerine ilk yedek üyeyi getireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu