REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA EĞİTİM

Pamukkale Belediyesi, belediyede çalışan tüm personele iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim semineri veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 11:24

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Dedeman Otel’de düzenlenen seminere, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Abdullah Sevinçli ile daire müdürleri ile çok sayıda personel katıldı. İş Sağlığı Uzmanı Eğiticisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Şimşek, kanunu ve çalışan ile işyerinin yasal zorunluluklarını personele aktardı.

denizli-pamukkale-is-guvenligi-ic

Başkan Gürlesin, eğitim öncesi yaptığı konuşmada Pamukkale Belediyesi’nin hizmet içi eğitim seminerine önem verdiğini kaydetti.

ÇALIŞANIN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HERŞEYİN ÜZERİNDE
Eğitimin 2 grup halinde verileceğini ve tüm personeli kapsadığını ifade eden Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi’nin yine farkındalığını ortaya koymak ve eğitimi önemsemek anlamında birlikteyiz. Belediyemizde çalışan tüm işçi ve memurlara 2 grup olarak eğitim verilecek. Bizim bünyemizdeki 276 personel 2 grup halinde bu eğitimi alacak. Taşeron arkadaşlarımız da grupların ardından bu eğitimi alacaklar. Benim vurgu yapmak istediğim çalışan personelimizi, eğitimi önemsediğimizi ve bunun karşılığında iş sağlığı ve iş güvenliğini her şeyin üzerinde tuttuğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

İş Sağlığı Uzmanı Eğiticisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Şimşek, söz konusu yasayla bir işyerinde 2 kişi çalışıyorsa iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim almasının yasal zorunluluk olduğuna dikkat çekti.

Başkan Yardımcısı Veli Demir de, eğitimin yasal bir zorunluluk olduğuna dikkat çekerek ‘Herkesin bu eğitimi almalıdır. Aldıktan sonra da gerek iş yerinde ve gerekse iş dışında bunları uygulamakla yükümlüdür’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu