REKLAMI GEÇ

Eğitim desteği sağlayacak

Eğitim desteği sağlayacak

Pamukkale Belediyesi, okulların ihtiyaçlarını gidermenin yanında ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocuklarına eğitim yardımı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2014 Perşembe, 09:26

Okulların açılmasına yaklaşık bir ay kala Pamukkale Belediyesi, eğitime destek sağlamak için çalışmalara başladı. İlçe sınırları içindeki okulların tek tek gezildiğini ve eksiklerinin tespit edildiğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sıra, engelli rampası gibi ihtiyaçların belediye tarafından giderileceğini söyledi. Gürlesin, “Genel manada okullarımızla ilgili neler yapılacağını bizlere de bu çalışmalarda ne tür görevler düştüğünü tespit ediyoruz. Dün bazı okullarımızda incelemelerde bulundum. Devletimiz okullarının daha kullanışlı ve herkes tarafından kullanımı için bizlerde katkı sağlıyoruz” dedi.

ÖĞRENİM YARDIMI
Bu arada Pamukkale Belediyesi, dar gelirli ilk orta ve lise eğitimini gören öğrencilere öğrenim yardımında bulunacak. Belediye, Sosyal Yardım Yönetmeliği’ne bağlı kalarak mümkün olduğunca çok sayıda ihtiyaç sahibine yardım elini uzatacak. Hedef ise, 2014-2015 Eğitim Yılı’nda belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmak.

Belediyenin öğrenim yardımlarından orta ve lise eğitimi gören ihtiyaç sahibi öğrenciler faydalanabilecek. Belediye, öğrenim yardımı miktarı ve kaç öğrenciye yardım edileceğini ise kısa süre sonra tespit edip kamuoyuyla paylaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu