REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden İstanbul gezisi

Pamukkale Belediyesi’nden İstanbul gezisi

Pamukkale Belediyesi, liselerin 11’inci sınıflarında öğrenim gören öğrencileri İstanbul’a götürüyor. Dört otobüsten oluşan ilk kafileyi uğurlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu organizasyonla gelecek planları yapan öğrencilere İstanbul’u ve üniversiteleri tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 11:29

Pamukkale Belediyesi, gelecek yıl üniversite sınavına girecek olan lise 11’inci sınıfta okuyan öğrencilere yönelik İstanbul gezisi düzenledi. Bu gezide, öğrenciler, Miniatürk ve 1453 Müzesi’ni gezecek, boğaz turu atacak ve biri devlet, diğeri vakıf olmak üzere iki üniversiteyi görüp bilgi edinecek.

Öğrencileri Pamukkale Belediyesi yerleşkesinden uğurlayan Başkan Gürlesin, gençlere ve eğitime imkanları ölçüsünde destek sağladıklarını söyledi. Bu kapsamda gelecek yıl üniversite sınavına girecek 11. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Gürlesin, “Amaç gelecek yıl üniversite sınavını girecek gençlerimize moral ve motivasyon sağlanması, gelecek planlarının, hayallerinin yükseltilmesi. Bizim hayata geçirdiğimiz projelerin mutlaka bir anlamı ve önemli bir gerekçesi olmalı. Sadece İstanbul’a götürmek için gençlerimizi göndermiyoruz. Burada hem eğitime dokunmuş oluyoruz, hem ailelere dokunmuş oluyoruz. Hem de gençlerimizin, ailelerinin beklentilerinin boşa çıkarılmaması anlamında ellerinden tutmak istiyoruz. İstanbul gezimiz ayrıca onlar için bir araştırma gezisi oluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık