REKLAMI GEÇ

Pamukkale hayali ödül getirdi

Pamukkale hayali ödül getirdi

Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde hayata geçen proje ile ilçede 128 okulun başarılı öğrencilerini beyaz cennet Pamukkale ile buluşturan Pamukkale Belediyesi, proje sonrası ilkokul, ortaokul ve liseler arası düzenlediği “Dünyada Varmı Eşin Pamukkale” isimli şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2015 Perşembe, 17:21

Pamukkale Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje kapsamında 2014-2015 eğitim öğretim yılında 128 okulun başarılı öğrencileri beyaz cennet Pamukkale ile buluşturulmuştu. Projenin devamı olarak yine ilçede ilkokul, ortaokul ve liseler katılımıyla “Dünyada Var mı Eşin Pamukkale?” isimli şiir, resim ve kompozisyon yarışması başlatıldı. Değerlendirme sonrası dereceye giren öğrencilere Saadet Erikoğlu İlkokulu konferans salonunda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Saadet Erikoğlu İlkokulu Müdürü Mehmet Çimen, yarışmada dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okulun öğrencileri katıldı.

pamukkale_odul_töreni_icc

Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, ilçede okullar başta olmak üzere eğitime her alanda sağladığı dev desteklerden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

Başarılı öğrencilerin Pamukkale ile buluşturulduğu projenin ardından “Dünyada Var mı Eşin Pamukkale?” isimli şiir, resim ve kompozisyon yarışmasını hayata geçirdiklerini hatırlatan Başkan Gürlesin, “Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Biz eğitimi önemsiyoruz. İlçede eğitimin kalitesinin yükselmesi ve fiziki koşullarının iyileştirilmesi için birçok projemizi hayata geçirdik. Sadece alt yapı, üst yapı ve park gibi bilinir işlerimizin yanında bir eğitim neferi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadarda ortaya koyduğumuz projeler ve yatırımlar farklılığımızın da bir göstergesi. Yarışmada derece elde eden öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

pamukkale_odul_töreni_ic

DERECE ELDE EDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Konuşmaların ardından Dünyada Var mı Eşin Pamukkale?” isimli şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve protokol üyeleri tarafından fotoğraf makinesi, cep telefonu, I PAD, oyun konsolu ve kitap setinden oluşan ödüller verildi.

Yarışmada ilkokullar resim yarışmasında birinciliği Ayşegül Özmen, ikinciliği Ahmet Bayram Ceylan, üçüncülüğü Sude Acar elde etti. Ortaokullar arası resim yarışmasında ise Büşra Topçu birinci, Buse Kuru ikinci, Müşerref Kar da üçüncü oldu. Yine ortaokullar arası şiir yarışmasında birinciliği Ayşe Nur Aracı, ikinciliği Balan Kayra Dolgun, üçüncülüğü Sevgi Oğuz elde etti. Liseler arası kompozisyon yarışmasında ise Beyza As birinci olurken, Neşe Kurban ikinciliği aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu