REKLAMI GEÇ

Pamukkale öğrencileri tiyatroyla buluşturdu

Pamukkale öğrencileri tiyatroyla buluşturdu

Pamukkale Belediyesi, ilçede anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Çocuk Tiyatro Şenliği gerçekleştirdi. 10 gün süren şölende 22 ayrı noktada 5 bin öğrenci, sahneye konulan 3 ayrı Hacivat-Karagöz, Küçük Prens ve Nasrettin Hoca oyunlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. “Çocuklarımız en değerli varlıklarımız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede çocukların her alanda en iyi şekilde yetişmelerine olanak sağlamak için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2016 Çarşamba, 11:38

Pamukkale Belediyesi, ilçede özellikle çocuklara yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıl tüm okullarda Nasrettin Hoca tiyatro oyunuyla çocukları buluşturan Pamukkale Belediyesi, yine belirli aralıklarla tiyatro etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

denizli-pamukkale-belediyesi-5-bin-ogrenci-tiyatro-ile-bulustu-1

8-17 Mayıs tarihleri arasında da ilçede anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Çocuk Tiyatro Şenliği düzenlendi. 22 ayrı noktada 5 bin öğrenci, sahneye konulan 3 ayrı Hacivat-Karagöz, Küçük Prens ve Nasrettin Hoca oyunlarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de Raşit Özkardeş İlkokulunda sahnelenen şenliğin son tiyatro etkinliğini öğrencilerle birlikte izledi. Hacivat-Karagöz’le çocuklar eğlenceli anlar yaşarken Başkan Gürlesin de çocukların mutluluğuna ortak oldu.

denizli-pamukkale-belediyesi-5-bin-ogrenci-tiyatro-ile-bulustu-2

“ÇOCUKLARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ”
Oyun sonunda çocuklarla sohbet eden Başkan Gürlesin, çocukların gelişimine büyük katkı sunan tiyatro etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Belirli aralıklarla çocuklarımız için tiyatro şenlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan yavrularımızın hem eğlenmesini sağlamak hem de bilinçlenerek en iyi şekilde yetişmelerine olanak tanımak için bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Sizin gülen yüzleriniz, neşeniz bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Çocuklarımızın sevinci bizim sevincimizdir. Çocuklar en değerli varlıklarımız. Kültürel, sanatsal anlamda birçok etkinliğimizle 7’den 77’ye Pamukkale İlçemizde herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu yöndeki etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu