REKLAMI GEÇ

Pamukkale personeline sağlık taraması

Pamukkale personeline sağlık taraması

Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan işçi ve memurlar sağlık taramasından geçti. Çalışanlara ‘akciğer filmi, işitme testi, solunum testi ve tansiyon testi’ yapıldı. Her yıl personele yönelik sağlık taraması gerçekleştirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale için durmadan çalışan belediye personelimizin sağlığı bizler için önemli” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 11:28

Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan işçi ve memurlar sağlık taramasından geçti. Çalışanlara ‘akciğer filmi, işitme testi, solunum testi ve tansiyon testi’ yapıldı. Her sene periyodik olarak gerçekleştirilen taramalarla personele ait dosya oluşturularak, sağlık takibi yapılıyor. 

“PERSONELİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Halka hizmetin götürülmesinde özveriyle çalışan personelin sağlığının çok önemli olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Personelimiz sağlıklı olsun ki verimlilik artsın. Sağlık sorunları bulunan personelimize ise, tedavisi noktasında gerekli desteği sunup, sağlığına kavuşması için gereken ne varsa yapıyoruz. Bu yıl sağlık taramamızın 4-7 Mayıs İş Sağlığı ve İş Güvenliği Haftasında gerçekleşmesi de anlamlıdır. Tüm personelimize sağlık dolu günler diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu