REKLAMI GEÇ

Pamukkale ve Karahayıt için çalıştay

Pamukkale ve Karahayıt için çalıştay

Pamukkale Belediyesi Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı, sona erdi. Çalıştay’da, Pamukkale ve Karahayıt için projelendirilen çalışmalar kamuoyuyla paylaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2014 Pazartesi, 15:35

Karahayıt Doğa Termal Otel’deki Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı’na, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, başkan yardımcıları, turizm sektörü temsilcileri, Pamukkale Üniversitesi’nden öğretim üyeleri, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu yetkilileri ile çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilgili kamu kurum ve kuruluşu yetkilileri katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğindeki çalıştayda, Pamukkale-Karahayıt enine boyuna ele alındı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin için mücevher değerinde olduğunu ve potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Bu hazinenin halkın ve insanlığı hizmetine sunulması için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Ortak aklı kullanarak bugüne kadarki çalışmalarımızda başta büyükşehirimiz, Sayın bakanımız Nihat Zeybekci, üniversitemiz kurumlarımız, halkımız ve sektör temsilcileri olmak üzere herkesten ortak akılı oluşturup birlikte hareket edip çıkan sonuçları kamuoyuna sunuyoruz. Belediye olarak yıllardır hak ettiğini alamayan Karahayıt, Pamukkale ve Akköy’ün önümüzdeki dönemde el birliğiyle gönül birliğiyle hak ettiğini aldığını göstermek istiyoruz. Bu çalıştay sonucunda, ortak aklı kullandık. Bunun sonucunda pazarlama stratejilerin belirlenmesini sağladık. Özel bir kitapçık hazırladık. Sloganımızı (Tarihten gelen termal sağlık) olarak belirledik. Pamukkale-Karahayıt Termal Sağlık Turizmi logomuzu belirledik. Bunun yanında 2 farklı dilde internet sitesi ve tanıtım broşürleri hazırladık. 2 farklı dilde tanıtım filmi hazırladık. Daha yolun başındayız. İleride çok daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli’de turizm sektörünün hızla büyüyeceğini kaydederek, “Çünkü bu potansiyeli biliyoruz. İşte o sevdamız Karahayıt ve Pamukkalemiz hizmet edebileceğimiz bir yer haline geldi” dedi.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru da projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık