REKLAMI GEÇ

Sabıkalı kavşak

Sabıkalı kavşak

Belediye otobüsü ile özel bir aracın karıştığı ve iki kişinin yaşamını yitirdiği kaza, gözleri yeniden Bursa ve Ulus Caddelerinin kesiştiği noktaya çevirdi. O kavşakta 7 yıl önce minibüsün karıştığı kaza meydana gelmiş, iki kişi yaşamını yitirmişti.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 09:25

Bursa ve Ulus caddelerinin kesiştiği noktada meydana gelen belediye otobüsü kazası, dikkatleri yine bu kavşağa çevirdi. Henüz nedeni belirlenemeyen, ancak dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazanın bir benzeri 2007 yılında da meydana gelmiş, tıpkı son kazada olduğu gibi iki kişi yaşamını yitirmişti.

BENZER KAZA
Aynı kavşakta meydana gelen ve 5 aracın karıştığı trafik kazasında Çamlık Mahallesi istikametinden Acıpayam Yolu istikametine giden Muharrem S. yönetimindeki otomobil ile Kazım I. yönetimindeki minibüs çarpışmış, çarpışmanın etkisiyle minibüs kırmızı ışıkta bekleyen araçların bulunduğu yere savrulmuştu. Kazada 7 kişi yaralanırken, minibüs şoförü Kazım I. olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Volkan Arslan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

6 Mayıs 2007’de meydana gelen kaza iki eve ateş düşürürken, benzer şekilde gerçekleşen son otobüs kazasında da Kevser Gürel ile Fatih Hakyemez yaşamını yitirdi.

Yorumlar

Mehmet Kamaz   -  Bağlantı 3 Ağustos 2014, 09:39

Çamlık yolundan aşağıya doğru gelen bu yola ve bu gibi yokuş aşağı kavşakla bağlantılı yollara kasisler konulmalı ve kamera takibi yapılmalı. 7 yıl önce aynı yerdeki kazada kaybettiğimiz kardiyoloji asistanı doktor arkadaşımıza Allah rahmet eylesin. Şimdi aramızda olsaydı ve o kaza olmamış olsaydı hayatlar kurtaracaktı. Trafikten sorumlu görevliler, sizinde bir yakınınız orada ölmeden önce lütfen önlem alınız.

ismail hakkı kuş   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 12:24

Yine yukarıdan hızla gelen ve kırmızıda geçen araç yüzünden olmuştu bu kazada gencecik doktor arkadaşımız vefat etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu