REKLAMI GEÇ

Vural’dan kızlı-erkekli projeler

Vural’dan kızlı-erkekli projeler

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 30 Mart Seçimleri için hazırladığı projeler arasında Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini ayrı bir yerde tutuyor. Vural, PAÜ’de yaşayan 50 bine yakın öğrenciyi yakından ilgilendiren projeler için ayrı bir broşür de bastırdı. Broşürün adı oldukça manidar; “Kızlı Erkekli Projeler”…

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2014 Salı, 10:23

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine özel projeler hazırladı. Denizli’nin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısına çok önemli bir katkısı bulunan ve sayıları 50 bini bulan PAÜ öğrencilerinin beklentilerinden yola çıkarak hazırlanan projeler, ayrı bir broşürde toplandı.

ic-1

ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJELER
Üniversite öğrencilerinin yerel yöneticilerden beklentilerini kendi ağızlarından anlattığı ve fotoğraflarına da yer verilen broşür ve projelerin ismi ise “Kızlı Erkekli Projeler”. Öğrencilerin kampus içinde çalışacak ücretsiz bir ring talebinden sosyal beklentilerine, konaklama ve diğer ulaşım sıkıntılarından kültürel taleplerine, başarılı öğrencilerin desteklenmesinden öğrenci kulüplerinin yerel yönetimde söz sahibi olmasına kadar 12 başlık altında toplanan isteklerinden yola çıkan Vural, 50 bin adet olarak bastırılan proje broşürünün üniversite bölgesinde dağıtıma başladığın vurguladı.

KIZLI-ERKEKLİ GÖNDERME
12 yılı aşkın zamandır ülkeyi yöneten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de yaşanan yurt sorununu, ic-2üniversite öğrencilerini ve ailelerini rencide ederek dillendirmesine tepki olarak projelere “Kızlı Erkekli Projeler” adını verdiklerini aktaran Vural, “Bu ülke kurtuluş savaşını kızlı erkekli omuz omuza mücadele ederek kurdu. Biz ne kızlı erkekli yaşamın ahlaksızlık olduğunu düşünüyoruz ne de Denizli’deki yurt ayıbının öğrencilerden kaynaklandığını” diye konuştu

“ONLAR ANA BABALARIN BİZLERE EMANETİ”
Pamukkale Üniversitesi’nde yüksek öğrenim gören tüm öğrencilerin kendilerine ana-babalarının emaneti olduğunu vurgulayan Vural, “Onlar bize ana-babalarının emaneti. Onların daha iyi koşullarda öğrenim görmesi, başarılı olmalarının teşvik edilmesi, yerel yönetimde söz sahibi olması için çabalamak da boynumuzun borcu” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık