REKLAMI GEÇ

Yaşlı çiftten anlamlı bağış

Yaşlı çiftten anlamlı bağış

Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde oturan yaşlı çiftten örnek davranış. Tekin çifti, oturdukları evi hayır işlerinde kullanılmak üzere Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2014 Cumartesi, 09:54

İşçi emeklisi 82 yaşındaki Mehmet Tekin ile eşi 66 yaşındaki Ayşe Tekin, yaptıkları bağışla örnek oldu. Mehmet Tekin ve eşi, Karşıyaka Mahallesi’nde 453 metrekarelik arsanın içinde bulunan iki katlı evlerini hayır işlerinde kullanılması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağışladı.

Tekin çifti, yaptıkları bağışın ardından Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Ayşe ve Mehmet Tekin çiftine teşekkür eden Kocatepe, Denizli’nin hayırseverliliği ve müteşebbis insanları ile Türkiye’de her zaman ön plana çıktığını ve bu konuda örnek bir kent olduğunu söyledi.

Denizlili hayırseverlerin başta eğitim olmak üzere birçok alanda devlete katkı sağladığını vurgulayan Kocatepe, “Mehmet Tekin beyefendi de yıllarca çalışıp kazandığı ve dişinden tırnağından arttırarak sahip olduğu evini, ihtiyaç sahibi insanlarımıza bir nebzede olsa katkı olsun amacıyla valiliğimiz Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağışladı. Mehmet Bey ve eşi Ayşe Hanımefendiyi yaptıkları bu anlamlı ve bir o kadar da değerli bağışları için kutluyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Yapılan yardımların en güzelinin insana yapılan yardım olduğunu belirten Mehmet Tekin ise, “Yıllarca çalıştık. Elde ettiğimiz kazançla 44 yıldır içinde oturduğumuz bu evi aldık. Çocuğumuz yok. Oturduğumuz bu evimizi, bizler öldükten sonra ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet etmesi ve katkı sağlaması amacıyla eşim ile birlikte bağışlama kararı aldık. Bizler öldükten sonra Denizli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına devredilerek, ihtiyaç sahiplerinin sıkıntıları giderilecek. Böyle bir hayır yaptığımız için ikimizde çok mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu