REKLAMI GEÇ

Zabıtadan ruhsat denetimi

Zabıtadan ruhsat denetimi

Pamukkale Belediyesi Zabıtası, işyerlerinde ruhsatsız faaliyet gösterilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 13:34

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 6 kişiden oluşan 3 ayrı ekip, özellikle hafta sonları çalışma ruhsatı olmayan işyerlerini denetliyor. 10 gündür devam eden denetimler sonucunda şehirdeki işyerlerinin tamamına yakını denetlendi. 2 işyerinin ise ruhsatsız şekilde faaliyet gösterdiği belirlenerek gerekli ihtar verildi.

Denetimlerde ayrıca işyeri açma ruhsatı, hijyen, ürünlerin imalathanesinin kontrolü, yangın tüpü gibi birçok alanda kontrol yapıldı. Yapılan kontrol sonucunda tüm işyerlerinin hijyen kurallarına uygun olduğu belirlendi. Bu arada hafta sonu işyeri açma ruhsatı olmayan işletme sahiplerine ruhsat başvurularını tamamlaması için süre verildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı açıklamayla işyerlerinin yasalara uygun şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için denetimlere devam edileceğini kaydederek, “Amacımız, kurallara uyularak ticari faaliyetin devam etmesi ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığı içinde alış veriş yapmalarıdır. Zabıta olarak devletimizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza göstermeliyiz. Ancak kurallara uyulmuyorsa da gerekeni yapmakla yükümlüyüz. Yapılacak 2. denetimde söz konusu eksiklikler tamamlanmaz ise ceza uygulayacağız” dedi.

Yorumlar

muhittin iriş   -  Bağlantı 3 Aralık 2014, 12:37

evet haklılar denetleme yapmalılar… özellikle seyyar satıcılarıda ortadan kaldırmalılar. yazın her ışıkta eline çiçek alan satıl yapıyor. kaç defa arayıp ihbar ettik.. sonuç tamam tamam…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı