REKLAMI GEÇ

Ahmet Divarcı’dan manidar paylaşım

Ahmet Divarcı’dan manidar paylaşım

Pamukkale, CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın kilit noktalarından biri. İYİ Parti ısrarla ilçeyi istiyor, CHP’de ise sessizlik sürüyor. Kulislerde Pamukkale’nin İYİ Parti’ye verildiği ve Hasan Akgün’ün adaylığının kesinleştiği konuşulurken, CHP Adayı Ahmet Divarcı’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Divarcı “Her kale yıkılır, Pamukkale Yıkılmaz” sloganıyla hazırlattığı ilanı sosyal medyadan yayınladı, yorum yağmuru başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2019 Perşembe, 10:27

CHP ile İYİ Parti arasında krizlerin ve belirsizliklerin gölgesinde devam eden ittifak, Pamukkale’de kilitlendi. Yaklaşık 2 ay önce CHP adayı olarak açıklanan ve çalışmalarının sürdüren Ahmet Divarcı’nın geri çekileceği, ilçenin İYİ Parti’ye verileceği ve aday olarak da İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün’ün gösterileceği iddiaları, siyasi kulislerin en sıcak konusu.

Genel Başkanlar düzeyinde uzlaşmaya varıldığı ve henüz resmi açıklama yapılmasa da Pamukkale’nin İYİ Parti’ye bırakıldığı konuşuluyor. Her iki partiden de gelişmelere ilişkin sessizlik devam ederken, adaylığının geri çekileceği söylenen Ahmet Divarcı’dan manidar bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesaplarından “Her kale yıkılır, Pamukkale yıkılmaz” sloganıyla hazırlattığı ilanı paylaşan Ahmet Divarcı, bu çıkışı ile aday gösterilmemesi halinde seçimlere bağımsız gireceği iddialarını da güçlendirdi.

“O gün ne dediysek bugünde aynısını söylüyoruz… Çalışmaya devam. Martın sonu bahar” sözlerini de ekleyen Divarcı’nın paylaşımına kısa süre içinde çok sayıda yorum yapıldı. Yorumlar, Pamukkale’nin İYİ Parti’yi bırakılmaması yönündeki istek ve beklentiler çevresinde yoğunlaştı.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 24 Ocak 2019, 14:37

Pamukkale ilçemiz bir başkan görsün desdeklerimiz seninle sayın Ahmet Divarcı sen nerdeysen bizlerde oradayız..!!

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 24 Ocak 2019, 12:24

seçime 2 ay kalmış hala adaylar doğru dürüst açıklayamıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı